Cosmetice terminate partea 2

Iata si partea a doua din produsele terminate (partea unu o gasiti aici).
 
Produsele pentru ten consumate:

   
Bioderma Abc Derm 50+ -o crema pentru fata si corp foarte buna, cu protectie solara ridicata. Un singur lucru ma nemultumeste, lasa filtru alb destul de pronuntat. Este putin mai dificil sa il camuflez sub fondul de ten, dar pana la urma reusesc daca hidratez tenul foarte bine inainte.
    Ulei de hidratare Academie - Un ulei pentru fata
revigorant! Il foloseam seara dupa demachiere si nu mai aveam nevoie de nimic altceva. Contine extracte din cimbru verde, ulei esential din trandafir, zmeura si piersica, ingrediente ce contribuie la hidratarea pielii.
    Lioele Super Moisture Hyaluronic acid Dr. Ampoule - l-am cumparat de pe Make-up Shop, fascinata de multimea de recenzii pozitive. Pentru tenul meu gras nu a facut nici bine...dar nici rau. Contine acid hialuronic si o multime de extracte din plante.
    Dr Robert Rey Face Up to It Oxygenating Cleanser - a fost un gel pentru curatarea tenului cumparat la inceputul lui Mai de pe Strawberry.net. Mi-a placut foarte mult, era un gel care dupa aplicare se transforma in spuma si parca simteam cum se desprind partuculele de murdarie de pe fata.
    Uleiul de Jojoba - face minuni pentru tenul gras. L-am folosit doua luni in mod constant si pot spune ca intradevar minimizeaza cantitate de sebum produsa de ten. O sa il folosesc in continuare si va povestesc mai multe dupa un timp mai lung.
    Uleiul de argan bio - ca si untul de shea, a fost un produs cu multiple intrebuintari si beneficii. Gasiti o postare despre el aici.
bioderma abc derm, academie, lioele,argan, jojoba
Make-up:

    Fond de ten Atelier Paris - superb! Este singurul fond de ten pe care l-as cumpara la infinit! Ofera acoperire medie si nu incarca tenul nici macar un strop, are finish mat si rezista o zi intreaga fara probleme chiar si pe tenul mixt. L-am folosit cam 6 luni asa ca pot spune ca este si economic.
    Pastila fond de ten solid Kett - l-am folosit drept corector pentru ca acopera foarte foarte bine si rezista la fel. Nuanta selectata nu s-a porivit deloc cu cea vazuta pe site, dar pentru mine nu a fost nici o problema pentru ca i-am gasit intrebuintare.
    Essence I love Stage baza pentru machiajul ochilor - nu rezista fardul pe ploaplele uleioase nici macar o ora cu aceasta baza. Nu o recomand.
    Crema de fata cu vitamina E the body shop - textura lejera si miros delicat. Din pacate mie nu mi s-a potrivit, fata mea se transforma intr-una super lucioasa la putin timp dupa aplicarea machiajului. Cred ca pentru cineva cu ten uscat sau normal va fi o alegere foarte buna.
    Fard crema pentru pleoape The One  - nuanta Beige Pearl. L-am folosit drept iluminator si tare mult mi-a placut. Grad de rezistenta mediu, textura cremoasa si usor de aplicat.
    Sephora Mist & fix spray fixare machiaj - si de el mi-a placut. Pentru zilele lungi in care machiajul trebuie sa arate impecabil pana la final, acesta este unul dintre produsele pe care trebuie sa il ai. Puf puf pe fata si gata!
    Delia Color Cream - vopsea pentru sprancene. Isi face treaba numai ca nu prea rezista, dupa o saptamana e gata stearsa.
    Elf Daily Brush Cleaner - o solutie foarte buna si ieftina pentru curatat pensulele de make-up.
Lioelle Dollish BB cream - am cumparat cateva mostre si mi-a placut. Matifiaza tenul si il face uniform. Din nefericire nu este potrivit pentru mine pentru ca albeste foarte mult dar, daca ai tenul alb ca portelanul e un produs minunat!

atelier essence makeup elf the one oriflame kett

Si am terminat!
Sa vedem ce se mai strange pana data viitoare.
Voi ati folosit ceva din cele listate aici?
xox