Le-am testat : Baza pentru pleoape Melkior, Sephora, Essence si Avon

Ce este baza pentru  machiajul ochilor? Este un produs care se aplica pe pleoape, inainte de fard, si care este proiectat sa faca fardul mult mai rezistent. Daca alegi sa folosesti o baza pentru pleoape buna vei observa ca fardul nu se va mai strange in pliu si culoarea va fi mult mai intensa. Te vei bucura de un machiaj intact aproape toata ziua.

In ultima perioada am testat 4 primere, trei foarte accesibile ca pret si unul putin mai scump.
primer ochi baza machiaj eye primer Sephora Melkior
Incepem cu Melkior eyeshadow base : este un produs care m-a multumit foarte mult dar, am observat ca in timp isi modifica consistenta si devine putin mai greu de folosit. Aici aveti parerea mea despre el. Pret 30 lei.

Sephora Colorguard - Aceasta baza este incolora, se usuca mat si intensifica culoarea fardului destul de mult. Culorile se amesteca foarte usor si rezista cam 6 ore fara sa se stranga in pliu, dupa aceasta perioada culoarea isi pierde din intensitate treptat. Nu imi place deloc ambalajul (un tub lunguiet dun plastic) pentru ca se intampla deseori sa scot prea mult produs. Este un primer foarte bun si il recomand. Pret aproximativ 70 lei
primer ochi baza machiaj eye primer
Essence I love Stage eyeshadow primer - l-am cumparat pentru ca auzisem foarte multe pareri pozitive despre el. In primul rand culoarea este oribila, un orange care ramane pe pleape si altereaza culoarea fardului aplicat peste. Consistenta este semi-lichida si rezista cam 3 ore. Dupa el...potopul (tusul s-a intins si fardul s-a strans in pliuri..grav). Pret 15 lei
primer ochi baza machiaj eye primer Essence
Baza pentru machiajul ochilor Avon: Are o textura foarte cremoasa si culoarea nude. Se intinde cam greu si pe alocuri fardul se aplica cu dificultate (imi e foarte greu sa il amestec pentru ca se lipeste destul de tare de baz). Mie nu imi place pentru ca nu rezista nici macar o ora pe ploapele mele uleiose. L-am folosit drept baza pentru ruj si asa isi face traba foarte bine, chiar am sa il recumpar exact cu scopul asta (de primer pentru ruj).  Daca nu aveti pleoapele foarte uleioase, il puteti incerca. Pret 14-19 lei.
primer ochi baza machiaj eye primer Avon
 Pana data viitoare, toate bune!!!