Despre Yves Rocher sampon nurtri-reparator

Dragostea mea pentru Yves Rocher creste de la o zi  la alta, pe masura ce incerc noi cosmetice de la ei. Pana acum nici macar un produs Yves Rocher nu m-a dezamagit, ba chiar am ramas placut surprinsa de calitatatea lor.

Astazi va vorbesc despre un sampon, pe care l-am descoperit acum trei luni, ce nu contine silicon, parabeni sau coloranti. Este vorba despre Yves Rocher sampon nurtri-reparator. Acesta contine o multime de ingrediente naturale, special combinate pentru a putea repara firul de par deteriorat.
 Acestea sunt: uleiul de jojoba, migdale si soia.
Yves Rocher sampon nurtri-reparator
Ambalaj: Samponul este ambalat intr-un recipient de plastic, opac, de culoare verde cald. 
Textura: este semi cremoasa, de culoare alb-sidefat
Parfum : de nuca, subtil

Si acum cel mai important lucru: de ce este este un sampon bun? Pentru ca o data aplicat nu face foarte multa spuma si curata cu adevarat parul. In plus, rareori am simtit nevoia sa mai folosesc si un balsam dupa samponare. Ia oferit parului stralucire, moliciune si...parca nici numai imi cad atat de multe fire. 

Mie imi place la nebunie si la pretul asta pot spune ca e un adevarat chilipir. Il recomand in deosebi persoanelor cu parul uscat sau deteriorat pentru ca ajuta la repararea acestuia, fapt constatat chiar de mine.
Pretul oscileaza de la 12 la 15.5 lei, in functie de ofertel.
Yves Rocher sampon nurtri-reparator

 Voi ati folosit vreun produs pentru par, din gama  nutri-reparatoare Yves Rocher?