De toamna : Pulovar lung, fusta si dresuri

Toamna este anotimpul meu preferat. Nu ma pot satura de frumusetea amestecului de culori (rosu, galben-orange, verde, aramiu...) sau de mirosul proaspat si aerul curat. Imi mai place si starea aceea de leneveala pe care o am cand stau invelita intr-o patura pufoasa si citesc o carte interesanta sau sa ma uit pe geam cum ploua. 
Si stiti ce imi place cel mai mult toamna?  Sa port pulovare lungi, calduroase si confortabile.
Asta am facut si in prima zi de toamna adevarata din acest an, am purtat un pulovar lung cu maneci trei sferturi care s-a potrivit perfect cu accea zi racoroasa.
Si pentru ca am ramas datoare sa va prezint o fusta primita de la Choies * (fusta din denim, elastica cu bretele), am integrat-o si pe ea in tinuta zilei. Am mai adaugat un maieu negru cu dantela, o pereche de dresuri gri si ghete joase (care se potrivesc minunat cu pulovarul meu lung) si am fost gata de plecare.

Pulovar/ sweater: Zara
 Fusta/ skirt: Choies
Ghete/boots: Ebay Girls combat boots
Top: Lidl


tinuta zilei  Pulovar lung, fusta cu talie inalta si dresuri ootd
tinuta zilei  Pulovar lung, fusta cu talie inalta si dresuri ootd
tinuta zilei  Pulovar lung, fusta cu talie inalta si dresuri ootd
Autumn is my favorite season. I love so much the beauty blended colors (red, yellow, orange, green, golden ...) or the smell of clean and fresh air. I also like that state of idleness that I have when I'm wrapped in a fluffy blanket and watch through the window as it rains.
And you know what I like mostly in the fall? Wearing long, warm and comfortable
sweaters.
That's what I did on the first day of autumn this year, I wore a long, three quarters
sleeve sweater that fits perfectly in a cooler day.
And because I had to present a skirt received from Choies * (denim skirt, elastic with straps), I have  integrated it in the outfit of the day. Added a  black lace top, a pair of 
gray tights and combat boots to finish the look.
*Choies, magazin online cu imbracaminte