Coenzima Q10, forţa anti-rid de la NIVEA


NIVEA este primul brand care a inovat îngrijirea anti-rid prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din întreaga lume în lupta împotriva ridurilor: coenzima Q10.

Ce este coenzima Q10?
„Fiind o substanţă ce se regăseşte în mod natural în piele, coenzima Q10 este un ingredient esenţial ce joacă un dublu rol: sporeşte producţia de enegie necesară în procesul de regenerare a tenului şi funcţionează ca un antioxidant ce luptă şi protejează pielea împotriva radicalilor liberi. Astfel, odată cu trecerea timpului, pielea prezintă constant o nevoie a suplimentării coenzimei Q10 pentru asigurarea proceselor vitale de protecţie, reparare şi regenerare a tenului”, exemplifică Anja Knott, Director de Cercetare a produselor de îngrijire a tenului în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

Când a fost descoperită coenzima Q10?
Coenzima Q10 a fost descoperită în anul 1957 de către omul de ştiinţă Frederick L. Crane, însă cercetătorii NIVEA au fost primii care au integrat Q10 într-o formulă revoluţinară de îngrijire anti-rid.

Institutul de cercetare Beiersdorf este locul în care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule şi ingrediente inovatoare folosite exclusiv în formulele produselor NIVEA.

În cadrul Institutului lucrează în prezent peste 500 de cercetători în domeniul îngrijirii pielii, care contribuie în mod constant la  inovarea la nivel de formulă și ambalaj de produs.
Descoperă aici eficienţa perlelor Q10Plus. 

Care sunt produsele NIVEA pentru îngrijirea tenului ce au în formulă coenzima Q10?
Folosită zilnic, gama de îngrijire a tenului NIVEA Q10Plus Anti-rid redă acestuia cantitatea de coenzimă Q10 necesară producţiei de energie. Rezultatul? În doar patru săptămâni vei admira o piele vizibil mai fermă, mai catifelată, pregătită să câştige lupta împotriva celor mai mari duşmani ai tenului: ridurile. 

Experimentează forţa anti-rid şi urmează zilnic sfaturile NIVEA pentru un ten mereu tânăr:

    Dimineaţa, pe tenul curat, foloseşte Perlele anti-rid Q10 ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Inovaţia NIVEA reface rezerva de coenzimă Q10 necesară tenului şi îi sprijină capacitatea naturală de a lupta împotriva ridurilor.  De asemenea, acidul hialuronic şi creatina din consistenţa produsului ajută la regenerarea şi întinerirea celulelor pielii. Descoperă aici eficienţa perlelor Q10Plus.
   

    Pentru hidratare, protecţie împotriva razelor UVA/UVB şi mai multă îngrijire anti-rid, foloseşte crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii. Lasă tenul intens hidratat şi catifelat.
.
    Pentru zona sensibilă din jurul ochilor, foloseşte crema de ochi Q10 Plus de la NIVEA pentru a preveni eficient ceea ce sigur nu îţi doreşti pe tenul tău: cearcănele şi ridurile din jurul ochilor.

    Seara, după înlăturarea completă a machiajului şi impurităţilor, aplică crema de noapte Q10 Plus de la NIVEA ce ajută la regenerarea tenului pe timpul nopţii.

Şi nu uita: cheia frumuseţii şi a stării de bine se află în interiorul tău, aşa că bucură-te de viaţă în fiecare zi!

Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 49.28 lei, 50ml
Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de noapte: 49.28 lei, 15 ml
Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid pentru ochi: 41.92 lei, 50 ml
Preţ NIVEA Q10 Plus Serum Pearls: 54.22 lei, 40 ml.

Publicar un comentario

0 Comentarios