Nu iti tatua sprancenele, contureaza-le!

Nu stiu cate dintre voi v-ati nascut cu o pereche de sprancene perfecte, dar eu sigur nu sunt una dintre acele persoane :D.
Pana acum cativa ani, desi aveam o rutina bine stabilita de machiaj, nu am dat prea multa importanta sprancenelor. Si stiti ce? Rau am facut.
In timp am observat ca o spranceana frumos conturata completeaza perfect machiajul si da expresivitate fizionomiei.


 Astazi am sa va vorbesc de patru tipuri de produse pe care le folosesc pentru machiajul sprancenelor:

-creionul de sprancene
-Fardul (de sprancene sau nu)
-Gelul pentru sprancene
-Fixator sprancene (gel)
-O Pensula unghiulara
-O Perie pentru sprancene


Creionul de sprancene. Pe el il folosesc cel mai rar pentru ca inca nu am gasit unul care sa aiba o formula indeajuns de rezistenta (tenul gras are o multime de probleme la capitolul rezistenta machiaj). Rezultatul este semi natural iar conturul il fac in doi timp si trei miscari.


Cel mai folosit produs din cele de mai sus este gelul pentru sprancene. V-am povestit pe larg despre el aici: Nyx eyebrow gel O cantitate mica mica este suficienta pentru conturarea ambelor sprancene, forma se defineste foarte usor cu ajutorul lui, este extrem de rezistent si confera un aspect semi-dramatic. The best, zic eu!


Fard: Folosesc trusa de sprancene Flormar . Ea vine cu tot ce ai nevoie pentru a-ti stiliza perfect sprancenele. Contine pudra si ceara, o penseta, oglinda si o pensula/perie. E drept ca ai nevoie de putin mai mult timp pentru o conturare precisa, dar in schimb iti ofera si posibilitatea sa corectezi foarte usor zonele in care aplici produsul.

Si cand nu o am pe aceasta la indemana folosesc doua alte farduri mate, o nuanta inchisa pentru  codita si una cu doua tonuri mai deschisa pentru partea din fata.

Rezultatul final: un aspect natural, frumos.

Fixatorul il folosesc doar atunci cand imi conturez sprancenele cu fard, numai asa pot sa imi disciplinez firele de par rebele.

Pensula unghiulara ma ajuta sa le dau o forma precisa.

Si Peria pentru indepartarea excesului de produs si aranjarea firelor de par.


Voi va conturati sprancenele? Ce produse preferati?

Publicar un comentario

0 Comentarios