Cosmetice consumate Martie

Oare si voi consumati atatea cosmetice ce si mine? Ai mei imi spun mereu ca sunt o devoratoare de cosmetice si...cei drept, asta se cam vede in cutia cu consumate. 
Pentru ca acolo s-au strans cateva lucrusoare de luna trecuta pana acum, astazi am sa vi le prezint pe fiecare in parte asa... pe scurt .

Incep cu cateva produse pentru ten:

Pentru curatarea tenului eu folosesc de cele mai multe ori un gel, mi se pare cea mai comada si eficienta metoda de indepartare a reziduului lasat de machiaj. Si pentru ca am un ten dificil ( mixt, acneic) aleg intodeauna un produs specific nevoilor tenului meu. 
Luna trecuta am folosit doua gelul de curatare a fetei: Neutrogena Oil Free Acne Wash cu acid salicilic 2 % (cumparat din Hello Free) si Herbosophy Cleansing gel (Sensiblu). Dintre cele doua, Herbosophy mi s-a parut mult mai bun. Folosesc o cantitate mica de gel pentru intreaga fata, curata bine (chiar si machiajul ochilor) si nu usuca excesiv tenul. In schimb cel de la Neutrogena usuca putin mai mult si nu l-am putut folosii in zona ochilor pentru ca irita.
Din  Balea advent calendar de asta iarna am reusit sa folosesc o masca cu miere care e geniala si mini crema de noapte cu Q10. Masca lasa tenul hidratat si super placut la atingere iar crema este bunicica...dar nu m-a impresionat (e drept ca nici nu am avut o cantitatea destul de mare ca sa imi dau seama cum se comporta intr-un timp indelungat). 
Am mai consumat si o cutie mare, reprezentata aici de un plic, de Aslavital pudra de argila. Pentru tenul mixt-gras e geniala!! Folosita de doua ori pe saptamana detoxifica pielea si ajuta la regenerarea ei. 
Tot pentru tenul acneic am folosit o crema super buna de la Gerovital Plant, Crema sebo-reglatoare purificatoare. Eu am folosit-o drept crema de noapte, pentru ca nu are nici un dram de SPF, si a fost minunata. Lasa tenul hidratat, matifiat si ajuta la vindecarea acneei (sau a semnelor accneice).


Urmeaza o parte cu mini dermatocosmetice. Am folosit crema de fata Avene Cleanence Expert, La roche Posay Effaclar duo, Vichy Neovadiol Magistral, Noreva Sensidiane si Uriage Isoliss. Toate acestea au fost senzationale, din pacate nu am putut sa imi dau seama de beneficiile fiecareia in parte (exceptand cremele Avene si Effaclar pe care le-am folosit si full size ) dar s-au potrivit de minune cu tenul meu si l-au hidratat si ingrijit corespunzator. 

Am folosit si un mini serum pentru fata L'occitane care mi s-a parut ca extinde oarecum perioada de hitratare a cremei aplicate ulterior. Cert este ca lasa pielea incredibil de catifelata.

Si Regina este....Effaclai AI, corector pentru eruptiile cutanate. Ei bine, el este ajutorul meu de cand minunatul Brevoxyl a decis sa numai 'locuiasca' pe teritoriul tarii noastre. Cum apare un cos, hop si eu cu Effaclai AI si in maxim doua zile nici urma de el. Este un produs genial, mai ales pentru persoanele care sufera de acnee.


Produsele pentru podoaba capilara folosite in ultima luna au fost: Sampon si balsam Tigi catwalk sleek mystique. Samponul foarte bun! Curata bine, desi nu face foarte multa spuma, si lasa in urma un miros seducator (care persista vreo 2 zile). Balsamul nu m-a impresionat si astfel am optat pentru Le petit marseillais balsam pentru par vopsit. Daca aveti un par uscat/deshidratat va recomand acest balsam cu draga inima pentru ca lasa parul moale si usor de coafat.
Tot sampon, dar de data asta dermatocosmetic, am folosit cateva mini size-uri de la Cystiphane. Un sampon anti caderea parului. Un produs destul de bun cu efecte vizibile de la prima samponare dar, eu nu am probleme mari (imi cade ocazional parul) si nici nu am folosit o perioada mai lunga ca sa pot sa stiu sigur ce si cum.
 Din rutina nu lipseste masca saptamanala cu ulei de argan, foarte  bun pentru parul vospit si indreptat zilnic cu placa.
Tot din adventul Balea de asta iarna am incercat si balsamul de par cu piersica si cocos dar nu m-a impresionat in mod deosebit, poate doar mirosul :D.


Tot pentru par, dar la capitolul styling am folosit Taft Shine hair Lacquer, fixativ cu putere mare, spuma Wella pro series strong hold si mini-ul Batiste sampon uscat XXl volume.


Mai aveam in gand sa va arat si produsele mele de make-up terminate...dar numai sfarseam postarea azi :)). 

Si voi sunteti consumatoare asa...ca mine?
Va pupa Taitzel!

Publicar un comentario

0 Comentarios