Zelenaya Apteka Crema-unt corporal cu extracte de musetel si ghimbir

Desi sunt o persoana care are pielea foarte uscata (pe corp) uit mereu sa folosesc un produs hidratant dupa dus. Ma gandesc ca asta se intampla pentru ca inghet instant dupa ce ies din baie si singurul lucru la care ma gandesc este sa pun cat mai repede haine pe mine :D.  
Ei bine, cred ca lucrurile se vor schimba in curand...pentru ca am gasit un produs nemaipomenit care sa ma ajute sa imi hidratez corpului. Miroase fantastic, se absoarbe imediat si nu lasa pielea lipicioasa.


Este vorba despre Zelenaya Apteka Crema-unt corporal cu extracte de musetel si ghimbir, de la Cosmetica verde. Un unt de corp cu o textura fina, foarte cremoasa. Se aplica foarte usor si se absoarbe intr-o clipita. Rezultatul: pielea se hidrateaza si devine catifelata. 


Ce contine? Extracte de musetel si ghimbir, unt de shea, vitamina E. Acestea inmoaie, netezesc, catifeleaza, calmeaza, regenereaza si tonifica pielea. Pentru ca unul dintre ingredientele principale este musatelul stim sigur ca ajuta circulatia sanguina si are un efect antiseptic.


Concluzia:
Imi place. Miroase fantastic, se absoarbe rapid, si este foarte hidratant. Cred ca de acum inainte o sa imi fac o rutina in care o sa il includ zilnic dupa dus. Este super economic, o mica cantitate este suficienta pentru o portiune mare de piele, si costa 20 lei 200ml.



 Voi aveti vre-un produs preferat pentru hidratarea corpului? Ati incercat pana acum produsul asta? 

Publicar un comentario

0 Comentarios