Balsam de buze - colectia mea

De-a lungul timpului am devenit un pic (mai mult) obsedata de balsamul de buze. Nu ma intelegeti gresit, ador rujurile si nu as putea sa traiesc fara ele, dar inainte de ruj trebuie musai sa folosesc un balsam de buze...pentru extra hidratare. Si am unul in geanta, unul in haina, unul in masina...si o multime in trusa de cosmetice de acasa :D

Astazi am sa va impartasesc o parte din colectia mea de balsamuri de buze, doar pe acelea mai des folosite si care, pe langa ambalajul dragut, chiar hidrateaza corespunzator buzele.

Incep cu cel mai bun balsam de buze folosit de mine, un fel de 'sfantul' balsam : Bioderma Atoderm balsam regenerator pentru buze uscate . Se intampla foarte des sa am probleme cu buzele uscate si el este singurul balsam care are rezultat de hidratare aproape instant si...de lunga durata. Si, nu il folosesc doar pentru buze, pentru ca este super hidratant il folosesc in jurul nasului, atunci cand sunt racita si suflu des nasul si atunci cand folosesc o pereche noua de cercei. Asa evit ca zona sa se irite, asa cum s-ar intampla in mod obisnuit. Mai multe despre acest super balsam am sa va povestesc separat, intr-o postare dedicata lui.


Pe locul doi este balsamul de buze organic Sierra Bees.  Nu contine coloranti artificiali, conservanti sau alte chimicale pe care un balsam de buze cosmetic le-ar putea contine. Se aplica foarte usor si lasa un film neted de produs pe buze, fara sa le incarce sau sa fie lipicios. Aspectul este cat se poate de natural. Pentru ca are ca ingrediente uleiuri naturale lasa intradevar buzele netede si hidratate. Eu am toate cele 7 variante, 6 arome + 1 nearomat.  Cocoa Butter (unt de cacao) - Honey (miere) - Mint Burst (menta)- Pomegranate (rodie) - Shea Butter & Argan Oil (unt de shea si ulei de argan) - Tamanu & Tea Tree ( ulei de tamanu si ulei arbore de ceai verde) - Unflavored (nearomat) - Vanilla (vanilie).



Pe locul trei se afla urmatoarele produse: balsamul de buze Vaseline, apoi Sephora si The Body Shop. Foarte bune si ele, si in plus fata de hidratarea buzelor mai ofera si un strop de culoare. Un fel de lip tint, delicat.


Si ultimele, in ordinea de pe 'tricou': balsam de buze Frozen, cumparat la cererea puiului de om, urmat de Care lip balm, Nivea Soft rose, Nourishing lip balm Hymalaya (are un miros si gust genial), Baby Lips Maybelline si Balea sensitive lip balm. Acestea fac parte din balsamurile de buze pentru buzunar. Mici, usor de transportat si eficiente pe moment.


Si cu acestea am incheiat povestea :D (desi povestea e defapt fara sfarsit pentru ca am de gand sa imi mai iau cateva:)).  Daca v-a impresionat un balsam de buze nu ezitati sa imi spuneti si in mod sigur il voi testa si eu. 
Va pupa Taitzel!

Publicar un comentario

0 Comentarios