Herbosophy gel de curatare pentru tenul mixt - gras (acneic)

Nu a fost niciodata un secret faptul ca primul pas pentru o piele mai sanatoasa este o buna curatare a porilor de murdaria de zi cu zi. Si exista o gramada de produse pe piata care se lauda ca pot face acest lucru asa ca eu am fost in cautarea unui produc care are ceva in plus - un fel de elixir pentru curatarea fetei.

Vorbesc despre gelul de curatare pentru fata Herbosophy, care se gaseste in farmaciile Sensiblu. De ce e asa de iubibil? Pentru ca curata foarte bine fata, fara sa o usuce si, atunci cand nu am timp/chef sa ma demachiez, indeparteaza cu brio cel mai rezistent machiaj.


Gelul de curatare Herbosophy face parte din rutina de ingrijire a tenului de mai bine de un an de zile. Dimineata curata tenul de sebumul acumulat peste noapte iar seara curata foarte bine machiajul (sau urmele de machiaj lasate de demachiant).  Este numai bun pentru tenul mixt sau gras si contine o multime de ingrediente benefice pentru piele. Vorbim de 80% ingrediente de origine naturala. Contine extract de aloe vera  ce are proprietati de calmare si tonifiere, panthenol care imbunatateste regenerarea celulara, alantoina care calmeaza iritatiile pielii si zincul ce limiteaza colonizarea bacteriilor si este recunoscut pentru inhibarea activitatii glandelor sebacee.


Textura gelului este cremoasa si iti trebuie doar o mica cantitate de produs pentru a curata toata fata. Mirosul este subtil, aproape insesizabil.

Eu am observat o imbunatatire in aspectul tenului dupa o luna si jumatate de folosire si va spun sincer ca se vede diferenta. Curata foarte bine tenul, chiar si de machiajul rezistent, nu usuca pielea si nici nu o irita. Puseele de acnee s-au rarit si pielea arata mai supla, mai sanatoasa. 


Il gasiti in farmaciile Sensiblu si costa in jur de 20 lei iar o sticla este suficienta pentru o luna si jumatate de folosire.

Voi ati folosit vreun produs Herbosophy?

Publicar un comentario

0 Comentarios