Devil eyes mascara / pentru gene lungi, voluminoase

Stiu ca toate fetele isi doresc gene lungi si voluminoase dar ma intreb, oare cate mascara pot face cu adevarat acest lucru posibil? 
Si pentru ca tocmai am intrebat asta, astazi vorbim astazi despre cea mai recenta achizitie in materie de facut gene frumoase, Devil eyes de la Douglas.

Un ambalaj seducator si dorinta de a incerca un rimel nou care promite sa separe genele fara sa le incarce si sa ofere volum si alungire m-au facut sa il cumpar.
Imi place foarte mult periuta. Este curbata si cauciucata iar perii sunt mici mici si din acest motiv fieare geana reuseste sa fie imbracata intr-un strat de mascara. Separa genele, le alungeste si le curbeaza incredibil de frumos.
Textura rimelului este un pic 'cremoasa' si e musai necesar sa nu agitam pensula in tub, adica nu amestecam in el, pentru ca intra aer si compozitia se usuca destul de repejor. Eu cred ca un singur strat este sufucient pentru a scoate ochii in evidenta dar, daca cauti un aspect mai dramatic, te poti incumeta sa aplici si doua straturi. 
 
Grija mare insa cu aplicarea in mai multe straturi pentru ca este posibil, din pricina texturii cremoase a rimelului, sa se stranga foarte mult produs pe gene si asta nu arata deloc placut.
In partea stanga am aplicat un strat iar in dreapta doua.

Resista pe gene toata ziua fara sa se dezintegreze si nici nu mi-a iritat ochii (s-a intamplat si sa plang si a fost ok :)) ).
Si rezumatul:

Imi place pentru ca- ofera volum, ofera alungire, separa frumos genele, daca e aplicat cu grija nu incarca genele.

Nu imi place: produsul din tub se usuca destul de repede si dupa 2 saptamani de aplicare e necesar sa ii faci o 'baita' in apa fierbinte pentru a reimprospata rimelul.

Daca va incanta acest rimel va spun ca pretul lui este aprox. 56 lei si il gasiti la Douglas.

Va pupa Taitzel!