9 Ponturi pentru un ten mai sanatos


1. Foloseste intodeauna o crema cu protectie solara (minim SPF 15) pentru a evita imbatranirea prematura a pielii. O metoda mai simpla de a include Spf in rutina de make-up poate fi daca alegeti sa folositi o crema de fata sau un fond de ten ce contin filtre de protectie solara. 

Always wear a sunscreen with SPF 15 or higher to avoid premature skin aging. The easiest wait to do this is by using moisturizer or foundation with built-in Spf


2. Exfoliaza tenul in mod regulat pentru a indeparta celulele moarte. Poti folosii un zilnic un exfoliant bland (cum ar fi bicarbonatul de sodiu) sau de doua ori pe saptamana un alt exfoliant crema. Rezultatul: un ten mai proaspat si mai sanatos.

Exfoliate regularly to remove death cells and reveal healthier skin. Either use a gentle exfoliating wash daily or on exfoliating cream two days a week.

3.Ca sa iti mentii pielea sanatoasa e musai sa ai o dieta variata in care sa incluzi fructe si legume proaspete. Acestea contin o multime de antioxidanti si protejeaza pielea de factorii externi ce pot degrada celulele. Deasemenea suplimentele de omega 3-6-9 sunt recomandabile pentru o piele frumoasa.

To keep your skin looking beautiful eat plenty of fresh fruit and vegetables which are high in antioxidants. Omega 3-6-9 supplemments are recommended also for a healthy skin.

4.Putina miscare face mult bine. Practicarea de exercitii in mod regulat stimuleaza circulatia sanguina care aduce mai multi nutrienti catre piele si o ajuta sa se regenereze.

Regular exercise help increase the blood circulation which carries more nutrients to the skin and helps with the renewal of skin cells.

5. Aplica crema pe pielea usor umeda, asta face sa se sigileze mai bine agentii hidratanti.

Apply moisturizer while the skin is still slightly damp. this will lok in the moisturize. 

6. In jurul ochilor foloseste crema sau gel, special concepute pentru aceasta zona. Pielea din jurul ochilor este extrem de fina, subtire si lipsita de mecanisme de aparare impotriva factorilor externi nocivi asa ca necesita ingrijire speciala.

The skin around the eye is very thin and fragile and you should use special eye cream or gel.

7. Chiar daca ai avut o noapte de pomina, nu renunta la demachiere. Este un pas foarte important daca vrei sa ai un ten frumos si sanatos.

Altrougt after a late night it may be tempting, don't foget to remove your make-up. This is one of the most important steps from my beauty routine.


8. Daca ziua trebuie sa folosesti crema hidratanta cu spf, noaptea e de preferat sa folosesti o crema specifica, mult mai hidratanta.  
De ce? Noaptea pielea se se relaxeaza si devine mai permeabila iar ingredientele dintr-o crema de noapte sunt alese special pentru a avea un efect profund asupra pielii.

In the daytime opt for a SPF moisturizer and for night-time choose a richer cream that is highly moisturizing. Skin is more absorbent at night so specific cream will be more  beneficial if applied at this time.

9 Nu folosii machiaj in exces - acesta trebuie sa iti accentueze trasaturile nu sa le ascunda, ca o masca.

Don't overload your skin with make-up.  It should accentuate your best features, not hide them under a mask.



Publicar un comentario

0 Comentarios