Casual de primavara cu Bonprix

Oficial e primavara! Si cum zilele calduroase trebuie sarbatorite pe masura, am ales sa imi imbogatesc garderoba cu cateva lucruri noi, ca sa trec mai usor peste astenia de  sezon!
De data asta, in ajutorul meu au venit cei de la Bonprix care mi-au oferit cateva haine, ca sa pot da startul sezonului cu voie buna.

Daca inca nu ati auzit de Bonprix va spun ca acesta este un magazin online ce are produse pentru intreaga familie: de la imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte pana la diverse accesorii. Transportul se face prin curier si ocazional este gratuit in functie de cupoanele oferite pe site. Livrarea se face, de obicei,in approximativ 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

 
Asadar am ales, am asteptat sa ajunga coletul si , la cateva zile dupa ce produsele au ajuns am prins si o zi super frumoasa in care sa le port. Asta m-a facut extrem de fericita !!!


Ce am ales?  O jacheta de primavara fabricata dintr-un material usor elastic, lejer (geci Bonprix). Este confectionata dintr-un mix de texturi si are o croiala casual, foarte interesanta. Imi place foarte mult ca are si buzunare, care sunt destul de incapatoare. Eu am ales marimea 38 si o sa observati ca aceasta este putin mai larga dar asta pentru ca eu am dorit sa fie asa (de obicei port 34-36). O puteti purta cu pantaloni conici, boyfriend jeans sau cu o fusta casual, si cred ca in oricare combinatie arata foarte bine.

 Am ales si un tricou super haios imprimat cu o hermelina corporatista (cu cravata si ochelari). Este confectionat din bumbac 100% , se aseaza foarte bine pe trup si se poate combina foarte usor cu orice fel de tinuta, in plus e extremely de amuzant. Mai multe puteti gasii aici: tricouri bonprix

  
Si o pereche de ghete sport, lejere, confectionate dintr-un mix de material textil si imitatie de piele (incaltaminte femei Bonprix) . Am ales o pereche de culoarea alba, ca sa o pot asorta usor la tinuta monocroma. De un singur lucru trebuie sa tineti cont, marimile sunt un pic mai mari decat in mod obisnuit. Eu port 37 si sunt putin mai mari decat sunt alte perechii de pantofi cu aceiasi marime (poate echivalentul unui 38 si jumatate).



  
  Eu sunt incantata de alegerile mele si le multumesc celor de la Bonprix ca mi-au oferit ocazia sa incerc pentru prima data imbracaminte de la ei.

Voi ati mai cumparat pana acum haine de la Bonprix?
 



Publicar un comentario

0 Comentarios