Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ protectie solara lejera

Bioderma ne pregateste pielea pentru vara cu Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, o crema ce combina o textura ultra-fluida cu un efect DRY TOUCH si o protectie solara foarte inalta. Pentru ca am testat-o in ultimile saptamani, acum sunt gata sa va povestesc pe larg despre caracteristicile si beneficiile ei. 



Despre ambalaj:
 Este opac si se inchide prin infiletarea  capacului. Datorita ambalajului bine gandit, dozarea se face controlat si evitam risipirea inutila a produsului. 


Despre textura:

Aceasta este ultra-fluida si se absoarbe extrem de repede lasand in urma un finish mat, placut la atingere. Din acest motiv este si o excelenta baza de machiaj. Dupa aplicare, senzatia este atat de confortabila incat abia o simt pe piele. Combinatia de 3 pudre cu rol matifiant asigură un efect dry touch. Spre deosebire de alte creme cu protectie solara, Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ nu lasa filtru alb sau reziduu lipicios. Si este un lucru destul de important pentru ca, desi folosesc creme cu protectie solara tot timpul anului, imi displace modul de absorbtie al acestora.




Caracteristici:

Este un produs hipoalergenic, non-comedogenic si rezistent la apa. Nu contine parfum sau parabeni si asta o face usor de tolerat pentru orice tip de piele. Combinatia exclusiva de filtre solare dermatologice si brevetul *Bioprotecție Celulara ofera o protectie optima impotriva efectelor nocive ale soarelui, cat si o protecție biologica interna.

*Brevetul Cellular Bioprotection activeaza mecanismul natural de autoaparare proprii pielii, protejeaza celulele si combate imbatranirea cutanata prematura.

Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este o crema potrivita pentru toate tipurile de ten (mixt, gras, intolerant, palid, cu pistrui sau cu alergie la soare) si se gaseste in trei variante: Claire, Doree si incolora.




De ce SPF 50+?

Se stie ca factorul de protectie solară (SPF) reprezinta intervalul de timp in care ne putem expune la soare fara ca pielea sa se inroseasca. Daca in mod normal arsura solara apare dupa 10 minute de la expunerea pielii fara protectie, atunci cand se aplica o crema cu indice SPF 50+ se va asigura protectia timp de (50+)×10 minute, adica peste 500 de minute in aceleasi conditii de expunere (in timp ce o crema cu spf 50 ofera protectie timp de maxim 500 minute).

Concluzia: Este o crema ce nu lasa strat albicios ori gras, asa cum fac alte creme cu SPF, si se absoarbe repede in piele lasand-o mata, hidratata si protejata.  Un produs ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de cosmetice.




Pretul recomandat
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Incolor, 40 ml – 56 RON
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Claire, 40 ml – 60 RON
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Doree, 40 ml – 60 RON

Voi ce produse cu protectie solara folositi pentru ten? Ati folosit pana acum Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+?

Publicar un comentario

0 Comentarios