Cutia de scrisori livreaza fericire la plic

O arta pe cale de disparitie este aceea de a scrie scrisori. Si ne-am obisnuit sa comunicam prin metode mult mai impersonale ca e-mailul sau sms-urile, dar  nimic nu se poate compara cu un mesaj scris cu rabdare pe o foaie de hartie. 
O scrisoare dedicata in mod sigur va fi pretuita ani si ani de zile.
Stiti cine livreaza FERICIRE la PLIC?  Cutia de scrisori, caci asa se numeste proiectul despre care scriu astazi, ne ajuta sa redescoperim bucuria de a primi (sau trimite) o scrisoare de la (catre) cineva drag.  

Si ce poate fi mai simplu? Ei se ocupa de tot. 
Va invit aici sa le cititi povestea: 

"Cum ar fi sa spui “te iubesc!” sau “Iarta-ma!” sau “Iti multumesc” sau “Te invit” intr-un mod cu totul special, prin texte bine ticluite, scrise de mana, cu toata grija si atentia? Iti mai poti imagina emotia deschiderii unui plic in care sa stii ca nu vei gasi o factura, o amenda sau un alt factor de stres, ci cuvinte doar pentru tine gandite de la un om frumos si drag? Pascal spunea candva: “Cuvintele frumoase nu costa nimic, cu toate acestea, ele au un efect deosebit.” Asa ca haideti sa redescoperim impreuna puterea cuvantului! 
Ce poate fi mai frumos decat o scrisoare in plic cu sigiliu, ca in vremurile in care viata inca mai avea rabdare cu muritorii ei? Sau scrisoarea din carte, o carte de poezii sau un volum de proza care sa te transpuna in alta lume. Sau o scrisoare bine ascunsa intr-o cutie ce poate deveni cufarul tau pentru micile amintiri. Sau poate nu esti cea mai romantica persoana, dar esti cel mai iscusit antreprenor si vrei sa-ti surprinzi clientii si colaboratorii cu scrisori de multumire scrise de mana sau invitatii la evenimentele tale la fel, scrise de mana!
In cutia de scrisori veti gasi insa chiar mai mult de-atat! Veti gasi terapie la borcan, o inspiratie pentru oricine si o buna ocazie de a mai reflecta putin la vietile noastre date pe repede inainte, un exercitiu terapeutic intins pe perioada unui an. Gasiti si borcanul cu carti, pentru a va aminti de placerea inegalabila a unei lecturi bune. Gasiti borcanul cu filme sau borcanul calatorului. Toate acestea pot fi asezonate cu buchete de flori de poveste! Va ajutam sa gasiti cea mai buna modalitate de a-i invita pe cei dragi la evenimentele speciale din viata voastra si de ce nu, de a le oferi la final o amintire unica."



Si stiti ce patesc eu cand deschid cutia postala si vad o scrisoare scrisa de mana? Sentimentele mele variaza de la exaltare la curiozitate si apoi ajung la maxima fericire. Si parca as vrea sa retraiesc emotiile astea din ce in ce mai des...

Publicar un comentario

0 Comentarios