Gerovital plant stop acnee - crema sebo-reglatoare purificatoare

Una din cremele pentru fata care m-a ajutat foarte mult in perioadele cu puseu de acnee a fost cea de la Gerovital plant - crema sebo-reglatoare purificatoare.  Si, desi am fost putin reticenta in momentul cand am pus-o in cos (pai cum sa imi ajute tenul suferind o crema atat de ieftina ...) acum nu regret nicio secunda alegerea facuta.
Crema sebo-reglatoare purificatoare (lung nume mai are) este ambalata intr-un tub de plastic opac si are capac ce se infileteaza. Dozarea se face destul de controlat, aici ajuta si consistenta cremei care este mai vascoasa (mai cremoasa), si igienic.

Asa arata tenul dupa aplicarea cremei: 
Odata aplicata, se 'topeste' la contactul cu pielea si lasa in urma un filtru usor siliconic, foarte placut la atingere. Pe langa efectul de blurring ( asociat cu textura siliconica) ajuta si la hidratarea tenului pentru o perioada destul de lunga.  Desi finis-ul este matifiant si in descrierea produsului scrie ca regleaza secretia de sebum, nu tine in frau uleiurile tenului mai mult  de 2-3 ore, asta in cazul meu (ten mega gras). Chiar din acest motiv eu am folosit-o drept crema de noapte si imi pare ca asa a fost mult mai eficienta.

 Are si un parfum specific, destul de placut si subtil.
Cand vine vorba despre eficienta va pot spune ca si-a dovedit-o in decursul trimpului. Rezultatul l-am vazut dupa mai bine de doua luni iar in acest timp am asociat-o si cu un tratament antiacneic specific. Tenul este curat, lipsit de pete si bine hidratat.
Concluzia: Este o crema lejera care se aplica foarte usor si care mentine tenul hidratat o perioada destul de mare. Cu ajutorul ei am scapat de uscaciunea tenului si puseele de acnee s-au rarit. Si-a dovedit si eficacitatea ca adjuvant in combaterea acneei de-a lungul timpului, asa ca am sa continui sa o folosesc si de acum inainte.

Super accesibila, 50 ml costa in jur de 17 lei.

Voi ati folosit pana acum vreun produs din aceasta gama?


Publicar un comentario

0 Comentarios