Ruj lichid Boys'n Berries All Day Matte - Mera si Vampirella

Simt ca obsesia mea pentru rujuri mate nu o sa se opreasca vreodata, deja in colectia mea si-au facut loc peste 30 de produse de acest gen. Si cum sa nu le iubesti, cand exista 1001 motive care atesta ca sunt geniale? 
Astazi am sa va vorbesc despre doua dintre cele mai recente achizitii: lip gloss-urile Boys'N Berries, nuantele Mera si Vampirella.

Lip gloss-urile mate Boys'N Berries sunt foarte cremoase, super pigmentate si se aplica uniform. Atat de uniform ca ca nu ai sa simti niciodata nevoia sa aplici un strat suplimentar. 

Initial se aplica ca un gloss cremos si in doar cateva secunde se transforma. Cum? Devenind un ruj rezistent, mat si catifelat. E minunat, deoarece textura lucioasa ne faciliteaza aplicarea. Usor si uniform. Mai mult decat atat, deoarece produsul se usuca mat, este foarte usor si credibil sa creezi buze mai pline sau sa le ajustezi usor forma.

Desi este un ruj mat, nu usuca buzele deloc. Este printre putinele rujuri mate care nu lasa senzatia accea de uscaciune si este foarte confortabil de purtat. Nu este absolut deloc lipicios, nici macar 1% si asta e genial!!

Rezista, rezista si....rezista. Este de neclintit daca bei, saruti sau fumezi dar daca manaci...ehhhh...aici din pacate cedeaza...si trebuie sa il reaplici.
 
Aici este nuanta Mera:
 Si Vampirella:
Acesta din urma este preferatul meu, il port zile in sir fara sa ma satur de el.

Singura mea nemultumire este legata de varietatea culorilor in care se gaseste, sunt 9 nuante si niciuna visinie...cum as fi vrut eu :D. 
Concluzia: Wow! Se aplica usor si uniform, se usuca mat, resista incredibil de bine, nu usuca buzele si este super acesibil - doar 29 de lei. 
 Si in caz ca va intrebati de unde le-ati putea cumpara : make-up shop.ro este magazinul ce le comercializeaza. 


De retinut: Gloss-ul adera la suprafata uscata a buzelor si o scoate in evidenta in mod neplacut. Recomandabil este ca inainte de aplicarea orcarui ruj mat sa exfoliati buzele, asta daca doriti sa aveti o experienta fericita

Voi le-ati incercat? Care este rujul vostru mat favorit?




Publicar un comentario

0 Comentarios