Vichy Dermablend, fond de ten corector


Cauti un fond de ten care sa acopere cat mai bine imperfectiunile?

Astazi am sa va spun cateva lucruri despre fondul de ten Vichy Dermablend, un fond de ten corector, special conceput pentru femeile care doresc sa corecteze imperfectiunile usoare pana la moderate ale tenului (culoare neuniforma, cearcane, roseata, cicatrici).

Despre ambalaj: acest fond de ten este ambalat intr-un recipient de plastic negru, opac, si are un capac care se infiletaza. Modalitatea de dozare este prin apasare, dar din pacate aceasta nu este controlata si poti sa irosesti produsul destul de usor. Nu va ganditi insa ca asta este o mare problema, de indata ce te obisnuiesti cu el ai sa sti exact cat si cum sa il dozezi.

Textura acestuia este lichida si  se aplica foarte usor (aluneca pe piele). Este destul de pigmentat, de aici si gradul de acoperire mare. Acopera cu usurinta semnele de acnne, rozacea si cearcanele. Recomandabil este, ca inainte se aplicare, sa avem tenul hidratat foarte bine pentru ca tinde sa accentueze zonele uscate (descuamate) ale pielii.

In ceea ce priveste finisajul acesta este unul semi-mat. Daca ai tenul mixt sau gras, iti recomand sa il fixezi cu o pudra pulbere pentru o rezistenta mai mare. De retinut insa, nu trebuie sa insistam, nici cu pudra nici cu straturile de fond de ten, pentru ca se poate ajunge foarte usor la aspectul inestetic de masca. 
As putea spune ca acest fond de ten rezista destul de bine, 6-8 ore pe un ten gras si pana la 10 ore pe un ten normal.


Din pacate eu am observat si un lucru curios, dupa un timp nuanta tinde sa se oxideze si nu se mai potriveste tenului (vezi diferenta de culoare intre gat si fata). Daca folosesti fondul de ten intr-o luna sau doua nu cred ca o sa ai parte de problema asta dar, daca il folosesti pe o perioada mai mare (6 luni) e posibil sa sesizezi aceasta usoara oxidare. 

Alte detalii importante: Formula este hipoalergenica, testată sub control dermatologic pentru compatibilitate cu pielea sensibilă. Non-comedogenic (nu blocheaza porii). Fara parfum.


Are SPF 35, un detaliu destul de important pentru protejarea pielii impotriva radicalilor liber (care cauzeaza imbatranirea prematura).

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?




Publicar un comentario

0 Comentarios