Povestea mea cu Bioderma Photoderm Autobronzant

Tanjesti dupa un bronz de vara dar vrei sa eviti pe cat posibil contactul cu razele UV? Poate te gandesti sa folosesti un autobronzant dar... iti e teama sa nu dobandesti un bronz prea artificial?

Si eu m-am gandit la asta si  sunt deja cu un pas inainte. Ma pregatesc de ceva timp de vremea calda invaluindu-mi trupul alb ca varul intr-o culoare mai placuta ochilor
Varianta pe care o folosesc eu pentru un bronz  aproape natural e moderna, sanatoasa si chic: Spray-ul Bioderma Photoderm Autobronzant. 

Bioderma Photoderm Autobronzant

Sa va spun de ce il ador:

Pentru ca se aplica extrem de usor.  Doar agit spray-ul si il pulverizez de la distanta ( recomandabil la minim 20 cm departare). Solutia, oarecum incolora, se aplica uniform si se usuca super repede.
Dupa aplicare pielea se coloreaza subtil si gradual. Rezultatul este extrem de placut, o nuanta naturala abia sesizabila.

Si nu ma transform subit intr-o portocala. Pentru ca nu trebuie!!
Sursa foto : Pinterest
'Numai tu vei sti ca porti un bronz artificial.'

Daca vreau sa intensific culoarea o pot face foarte usor, prin aplicari de straturi succesive de autobronzant. E atat de usor ca nu imi vine a crede!
Pot il aplic din orice directie (chiar daca tin tubul cu fundul in sus).  

Nu lasa niciun miros neplacut pe piele, asa cum fac alte autobronzante si nici nu se transfera pe haine. Yayyyyy!! 
Bioderma Photoderm Autobronzant

Este un spray hidratant. Spre deosebire de alte produse de acest gen, care se 'agata' de pielea uscata si o coloreaza mai intens, Bioderma Photoderm Autobronzant reuseste sa hidrateze zonele cu piele uscata si nu le scoate in evidenta.

Se usuca rapid, doar doua minute dureaza si sunt gata sa ies pe usa. 

Formula este lejera (apoasa), nu are alcool si nu este comedogenica.  In plus contine o tehnologie celulara exclusiva care activeaza sistemele de aparare naturale ale pielii, protejeaza ADN-ul celulelor si previne in mod activ foto-imbatranirea. 

 Nu e asa ca nu e rau pentru un bronz aplicat in cateva minute? 
In partea dreapta este mana bronzata artificial :D, in caz ca nu ati sesizat.

Bioderma Photoderm Autobronzant
 Rapid, uniform si sanatos!

Il gasiti in farmacii si in diferite magazine online la aproximativ 40 de lei /150 ml. Un tub ajunge pentru 5-6 aplicari pe tot corpul.

Pentru mine este the Holy Grail in materie de autobronzante.
Al vostru care este?