Concurs: mergi cu Yaris in Franta


Hello!

Anul acesta in octombrie s-a lansat noul model de Yaris de la Toyota.   Toyota Yaris Hybrid este modelul de top din gama Yaris , oferind toate avantajele unui automobil hibrid fără nici un compromis . Ideal pentru a fi  condus Ć®n mediul urban , este Ć®n măsură să finalizeze in mai multe călătorii folosind bumai energie electrică "".
Cu ocazi lansarii acestui model cei de la Toyota va invita sa participati la un concurs care va provoaca imaginatia :"Surprinde noul Yaris prin oras si arata-ne prin fotografii sau videoclipuri ca esti printre primii ce au descoperit cum Toyota Yaris te inspira sa fii fericit la volan si genial oriunde. Inscrie materialele in contul tau si poti castiga o experienta unica all inclusiveBehind the Scenes in Franta!" 
Da!!!..ati vazut bine : FRANTA



Ce trebuie sa faci:


Pune-ti numele pe lista fanilor Yaris
Dupa ce ti-ai antrenat vocea pentru un test-drive cu cantec, este timpul sa te lasi inspirat de noul Yaris si sa descoperi cum poti fi fericit la volan si genial oriunde.
Ocupa-ti loculin tragerea la sorti
Surprinde prin oras noul Yaris ca un fan adevarat: fa-i poze, filmeaza-l si urca materialele in contul tau pana pe 10 noiembrie.
Dubleaza-ti sansele de castig
Invita-ti prietenii sa iasa in fata scenelor Yaris Karaoke Festival, pentru ca orasul vostru sa castige. Daca cel putin un prieten raspunde provocarii tale, sansele tale de castig se dubleaza!

Cum acumulezi puncte :
 Pentru cei ce au urcat pe scenele Yaris, punctele se cumuleaza peste cele adunate pana in prezent. Daca nu ai avut ocazia sa canti pentru orasul tau, vei primi:
  • 1 la inscriere
  • 5 pentru prima imagine cu
noul Yaris surprins in oras
  • 10 pentru primul video cu
noul Yaris suprins in oras
  • 1 daca iti inviti prietenii
in competitie
  • 5 daca prietenii tai iti accepta
invitatia si confirma participarea



 Noul model Toyota Yaris se lasă fotografiat, filmat și testat la oricare dintre showroom-urile Toyota din București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș.

Pentru ca materialul foto sau video uploadat sa fie valid pentru competitie, acesta trebuie sa surprinda noul Toyota Yaris 2014 si sa fie inscris pana pe 10 noiembrie asa ca nu mai sta pe gĆ¢nduri , fotografiaza noul Yaris si Ć®nscrie-te!

Bye!
*superblog 2014