Review Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner -tus de ochi rezistent


Hello gorgeous girls!

Astazi am sa va povestesc despre un produs minunat : Maybelline - Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 

Eu sunt un fel de eyeliner addict si in momentul de fata detin o  colectie de aproximativ  20 de produse de acest gen ( tus lichid,solid,crema). Ploapele mele sunt extrem de uleioase si imi doresc  un tus care sa reziste cel putin 6 ore fara sa se transfere  pe pliul ochiului.  Maybelline - Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner  (ce nume lung  :D) face parte din tusurile crema rezistente chiar si pentru ploapele uleioase.


  Cateva detalii despre acest produs:

"Creionul gel pentru ochi Maybelline Eyeliner Lasting Drama  este o pensula cu un design profesional ce permite trasarea de linii precise pe pleoape. Cu creionul gel Maybelline Eyeliner Lasting Drama™ poti da un aspect cu adevarat uimitor ochilor tai, care devin de neuitat. Intensitatea culorii tine pana la 24 de ore! Potrivita pentru ochii sensibili sau persoanele care poarta lentile de contact.

Efecte:

  • traseaza usor pe pleoape o linie intensa sau pala
  • culoare isi mentine intensitatea pana la 24 de ore
  • look uimitor"
Ce spun eu:
Tusul crema vine intr-un recipient de sticla cu capacel de aluminiu. In pachet este si o pensula  care ajuta la trasarea unei linii cat mai precise. Gelul este cremos, nu se usuca imediat, lucru care face aplicarea destul de usoara. Finish-ul este mat si rezistent la apa (se poate indeparta foarte usor cu demachiant sau solutie micelara).Formula oil free. Are o rezistenta de minim 6 ore fara a fi retusat(pe ploape extrem de uleioase) dar daca folositi un primer inainte de aplicarea gelului rezistenta creste considerabil la 10-12 ore. Daca este aplicat prea mult gel atunci cand se usuca exista posibilitatea ca mici particule din el sa cada pe obraz.

pret: aprox 39 lei (eu l-am luat de pe Aoro.ro ), se poate gasii in trei nuante -black,brown si blue

Iubesc acest gel eyeliner! Ii dau nota 10/1o

Voi ce tus de ochi folositi?
Va multumesc pentru vizita!
Bye!