Vacanta in Barcelona

Au trecut 3 ani de la ultima mea vizita in Barcelona dar inca visez la clipele petrecute acolo .

Barcelona este o destinatie turistica minunata cu o arhitectura fabuloasa. Este un oraş în care nu ai cum să te rătăceşti, tot ce iti trebuie este o hartă a metroului şi un ghid turistic ( pe care il poti lua de la multitudinea de puncte turistice existente). Staţiile de metrou sunt bine semnalizate şi acoperă foarte bine oraşul.


Obiective vizitate: Sagrada Família. Clădirea este magnifica. Antoni Gaudi este omul care acreat aceasta cladire de o frumusete arhitecturala ireala. De fapt, fiecare clădire care reflectă frumusețea uimitoare a Barcelonei a fost proiectata de Antoni Gaudi. Este una dintre cele mai frumoase arhitecturi vazute de mine. Am fost foarte fascinata de frumusetea acestei biserici si am facut o multime de fotografii. Dacă va duceti in Barcelona e musai sa vizitați această biserică. Este incredibila.

Piaţa Catalunya,o piață imensă plina cu produse de toate felurile : fructe, bomboane, carne sau peste.Centrul pieței este înconjurat de copaci, care o feresc de traficul aglomerat al zonei, are fantani mari, luminate pe timpul nopții şi câteva sculpturi.

Bulevardul Rambla este popular printre turiști și localnici deopotrivă. Este o zona extrem de aglomerata.Partea de mijloc a Ramblei este pietonală și mărginită de copaci. Aici puteti gasii chioșcuri, tarabe cu flori, animale de casa și artiști ambulanti.
Joia, in Placa d'Espanya fântânile sunt iluminate iar fântâna magică din Montjuïc ofera un spectacol magic ce combina apa cu lumina si muzica.


Parcul Guell:cel mai nebunesc parc vazut vreodată în viața mea. O multim de capodopere ale lui Gaudi se pot vedea aici Totul este de lichidare, curbaț, și detaliat, pentru ca Gaudi ura extrem de mult linile drepte,banale. Va puteti aseza pe bancute si sa vedeti de la inaltime minunatia de oras

Stadionul Barcelona- aci pe langa turul stadionului am vazut si muzeul echipei,vestiarele si ne-am delectat in magazinul stadionului cu nenumarate obiecte ce aveau emblema Barca.

Barcelona Zoo:ne-am petrecut toată ziua acolo, deoarece există atât de multe lucruri de facut si de vazut. Animalele au incinte curate, mari și toate păreau destul de fericite, lucru destul de neobișnuit pentru o grădină zoologică

Barcelona Aquarium

Daca planuiesti o vizita in Barcelona, rezerva-ti cel putin 3 zile pentru a putea sa vezi tot cea ce conteaza. Daca te gandesti sa iti rezervi deja vacanta CND Turism - Vacanțe Speciale iti poate da o mana de ajutor asa ca poti verifica ofertele existente pentru Barcelona sau pentru alta destinatie exotica.
O vacanta in Barcelona este perfecta pentru cei care doresc să se relaxeze,sa se reincarce și doresc sa se si distreze in timp ce fac asta. Eu abia aștept să mă întorc!

Bye!
*superblog 2014