Sanatatea conteaza, asigura-te ca vei fi bine

Hello!


Toată lumea ar trebui să aibă asigurare de sănătate, dar găsirea celei mai potrvite asigurari poate fi o mare bataie de cap. Pentru ca este vorba de o investitie destul de importanta există mai multe aspecte care trebuie luate Ć®n considerare atunci cĆ¢nd se alege  planul de asigurare .
O asigurare medicala buna ar trebui să includă spitalizare, vizite la medic,  situații de urgență, probleme dentare ,  recuperare in caz de accident precum și analize de laborator.



Pntru a alege un plan bun MediHelp International ne vine in ajutor cu cateva optiuni de asigurare.
 
> MediHelp Healthcare Plan (MHP)asigurare de sanatate privata cu acoperire europeana.Pretul unei asigurari in cadrul noului plan MediHelp Healthcare plan este cuprins intre 1.000 si 2.560 EUR pe an, in functie de varsta clientului.
> MHP Essential o asigurare medicală extrem de competitivă cu acoperire europeană, concepută pentru toate potențialele dumneavoastră cheltuieli de spitalizare! Cu preturi pornind de la 1,6 Euro / zi puteti avea acces la orice spital din Europa Ć®n cazul Ć®n care Ć®ntĆ¢mpinati o problemă medicală care necesită spitalizare. Asigurarea acoperă toate cheltuielile de spitalizare si tratament pĆ¢nă la o limită anuală maximă de 500.000 € de persoană.
> MediHelp Superior Plan oferă cea mai mare limită de acoperire pentru o asigurare de sănătate privată de pe piată, la momentul actual: 2,5 milioane de euro pe an de asigurare. Clientii vor putea apela la servicii medicale Ć®n Ć®ntreaga lume.MediHelp Superior Plan oferă servicii de urgentă si asistentă 24/7 si acces către serviciile de ambulantă, precum si acoperire pentru un serviciu foarte căutat – evacuare aeriană.
Ǝn functie de zona de acoperire aleasă si de vĆ¢rstă, valoarea anuală a unui plan MediHelp Superior Ć®ncepe de la 460 de euro.

 Principalele beneficii ale asigurărilor de sănătate MediHelp sunt:
  • acoperire europeană și / sau internațională
  • acces la spitale publice și clinici private Ć®n spațiul european și internațional
  • acoperire integrală a cheltuielilor cu spitalizarea, inclusiv a costurilor intervențiilor chirurgicale
  • acoperire Ć®n cazul unor boli grave, precum cancerul (intervenții chirurgicale, spitalizare, tratament Ć®n ambulatoriu, medicamente)
  • acoperire servicii de transplant de organe și țesuturi
  • evacuare aeriană
  • acoperirea cheltuielilor Ć®n ambulatoriu
  • servicii de urgență și asistență 24/7
 Ca si asigurarea auto, asigurărea de sănătate este un serviciu pe care Ć®l plătesti dar pe care speri ca nu il vei folosii niciodata. E acolo pentru situatii imprevizibile, neașteptate și fundamental incontrolabile. Cu o asigurare privata veti beneficia  de controale regulate la cabinetul medicului dumneavoastră sau la clinica. Orice problema poate fi identificata precoce si tratata inainte ca aceasta sa se inrautateasca. Pentru femei, este deosebit de important sa faca teste periodice, cum ar fi frotiuri Papanicolau si teste pentru infecțiile cu transmitere sexuală  astfel evitandu-se situatiile neplacute.

Indiferent de cata grija avem putem sa ne imbolnavim sau sa avem un accident intr-un moment total neasteptat, acasa sau in vacanta, asa ca e musai sa ne gandim  ca o asigurare de sanatate internationala poate fi cea mai buna alegere pentru noi.

Bye!
*superblog 2014