Tv atunci si acum


Copilăria mea a fost Ć®n alb și negru si asta pentru ca atunci cand eram mica, televiziunea (si fotografia) se transmitea in alb negru. Imi aduc aminte cu mare drag de desenele ruseşti Nu pagadi sau cele poloneze cu Lolek şi Bolek. Atunci ma uitam la un televizor cu tub mare cat trei sferturi din servanta din sufragerie. Daca doream sa vad un anumit program trebuia sa deschid televizorul cu ceva timp inainte ca lampa sa se incalzeasca . Ca sa schimb canalele trebuia sa ma duc sa apas un buton si daca imaginea nu era clara sa o reglez de la o rotita. Dupa un timp am devenit posesorii unui televizor color si era fantastic, priveam lumea cu alti ochi si imi imaginam ca pe viitor vom avea si un televizor care poate reda mirosul. Acest lucru nu s-a intamplat desi au existat zeci de invenții care au lucrat pentru a imbunatati experienta de vizionarea la TV.


 Astazi, viitorul este reprezentat de televizoarele 3D Smart.

 Traim in era informationala si suntem obijnuiti sa primim informatii din toate partile iar cu televizorul Smart putem sa:
  •  ne conectam la internet
  •  poti folosi telefonul in loc de telecomanda ( se instaleaza o aplicatie )
  •  claritate mare a imaginilor
  •  poti conecta mai multe dispozitive periferice (USB,Hard extern,telefon)
  •  contrast şi realism de neegalat Ć®n experienÅ£a vizionării 3D
  •  poti sa fi conectat tot timpul la retelele de socializare,sa iti citesti mailurile, sa asculti muzica, sa te uiti la videoclipuri online sau sa faci o videoconferinta pe Skype.
 Daca doriti sa va achizitionati un astfel de televizor "bun la toate" puteti vizita magazinul MarketOnline.ro.   Mie imi face cu ochiul acest model: LED Philips 3D,  un televizor care poate face multe dar, sunt trista ca nu stie si sa gateasca :D 
Multumesc pentru vizita!