Spunem ce sandwich preferi ca sa iti spun cine esti

Hello!


Stiati ca puteti afla ce fel de persoana este cineva doar analizand continutul sandwichului? Toată lumea are un sandwich favorit  care scoate în evidență persoana care este sau vrea să devină. Descopera aici ce tip de sandwich descrie personalitatea ta :

Sandwich-ul cu muraturi si branza


Cei ce aleg acest tip de sandwich sunt prieteni loial până la capăt! Conservatori, dar întotdeauna prietenosi, inclusiv cu lume necunoscuta .Nu sunt sufletul petrecerii, dar mereu sunt prezenti la una. Ei tind să fie bun la sarcini logice și vor spune întotdeauna adevărul, indiferent cât de lipsiti de tact ar părea.

Sandwich-ul cu sunca

Cei ce aleg acest tip de sandwich au o latura salbatica si un suflet bun. Cineva care vrea să călătorească în lume, dar sfârșește prin a citi carti pe plaja in vacanță în loc sa veda obiectivele turistice.Sunt inventivi si originali. Sunt oameni dedicati în toate domeniile vieții lor: munca, casa si relatie

Sandwich-ul cu pui

Poți fi timid și de modă veche, dar odată ce ai încredere în cineva esti capabil sa mentii prietenia pe tot parcursul vieții. Cauti confort în relații apropiate, sigure. Cele mai bune cuvinte pentru a descrie pe cei care prefera acest sandwich: angajament și loialitate.

Ce tip de sandwich preferati?
Bye!

*superblog 2014