Spunem ce sandwich preferi ca sa iti spun cine esti

Hello!


Stiati ca puteti afla ce fel de persoana este cineva doar analizand continutul sandwichului? Toată lumea are un sandwich favorit  care scoate Ć®n evidență persoana care este sau vrea să devină. Descopera aici ce tip de sandwich descrie personalitatea ta :

Sandwich-ul cu muraturi si branza


Cei ce aleg acest tip de sandwich sunt prieteni loial pĆ¢nă la capăt! Conservatori, dar Ć®ntotdeauna prietenosi, inclusiv cu lume necunoscuta .Nu sunt sufletul petrecerii, dar mereu sunt prezenti la una. Ei tind să fie bun la sarcini logice și vor spune Ć®ntotdeauna adevărul, indiferent cĆ¢t de lipsiti de tact ar părea.

Sandwich-ul cu sunca

Cei ce aleg acest tip de sandwich au o latura salbatica si un suflet bun. Cineva care vrea să călătorească Ć®n lume, dar sfĆ¢rșește prin a citi carti pe plaja in vacanță Ć®n loc sa veda obiectivele turistice.Sunt inventivi si originali. Sunt oameni dedicati Ć®n toate domeniile vieții lor: munca, casa si relatie

Sandwich-ul cu pui

Poți fi timid și de modă veche, dar odată ce ai Ć®ncredere Ć®n cineva esti capabil sa mentii prietenia pe tot parcursul vieții. Cauti confort Ć®n relații apropiate, sigure. Cele mai bune cuvinte pentru a descrie pe cei care prefera acest sandwich: angajament și loialitate.

Ce tip de sandwich preferati?
Bye!

*superblog 2014