Gerovital H3 MEN -vanator in jungla urbana






Putem pretinde ca nu conteaza, dar felul in care ne prezentam afecteaza felul in care suntem priviti de restul lumii. Un barbat este atractiv pentru ca are incredere in el. El stie ca o femeie nu e innebunita dupa talentul lui de orator si ca ceea ce conteaza cu adevarat poate fi felul in care isi aranjeza parul, hainele pe care le alege sau atentia acordata igienei personale.
Poti fi surprins, insa, chiar daca aratati ca Brad
Pitt sau Johny Deep nu ti se garanteaza ca vei gasi o partenera . In schimb daca mirosi bine si esti ingrijit lururile se pot schimba radical.


Bărbații, prin natura lor, sunt vĆ¢nători. Ei au un instinct natural de a urmări ceea ce vor si stiu ce isi doreste "prada" de la ei. Pentru vanatorii care stiu cum sa cucereasca o femeie, Farmec a lansat pe piata o gama de cosmetice Gerovital H3 MEN special creata necesitatilor masculine.
Pentru ca : Procesele metabolice și hormonale ale pielii sunt diferite, pielea bărbaților prezintă alte particularități fiziologice decĆ¢t pielea femeilor, de unde și nevoia de produse de Ć®ngrijire specifice.

Pielea bărbaților:
✓ are un conținut mai ridicat de colagen,
✓ este cu 20% mai groasă decat a femeilor,
✓ nivelul de sebum este mai ridicat,
✓ transpira mult mai repede și mai ușor decĆ¢t pielea femeilor,
✓ ridurile apar mai tĆ¢rziu decĆ¢t Ć®n cazul femeilor, Ć®nsă tendința este de a fi mai pronunțate.


Gama Gerovital H3 Men cuprinde 15 produse :

-Gel de dus
-Antiperspirant
-Sampon
-Spuma de ras
-Crema antirid
-Gel de par
-Balsam dupa ras





Asadar daca doresti sa fii un barbati ingrijit, foloseste produse cosmetice adaptate nevoilor tale, cosmetice naturale brand romanesc Gerovital H3 Men.


* Articol inscris la Superblog 2014