Straja, Vila Alpin si Parc Aventura


Hello!

Daca sunteti in cautarea unei vacante de neuitat va invit sa cititi cateva randuri despre o zona minunata a romaniei : Straja.

Statiunea Straja este situata la altitudinea de 1440 m, in apropierea localitatii Lupeni din judetul Hunedoara. La Straja poti ajunge pe DN66, drumul ce leaga orasul Petrosani de Targu-Jiu.
In Straja sunt amenajate 12 partii de schi, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu(teleschi). Cinci dintre acestea beneficiaza si de instalatie de nocturna, aceasta facand posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu.
Fiind asezate pe un versant nordic, partiile au zapada din noiembrie pana in aprilie. Datorita numarului mare si a dispunerii lor diferite pe verticala muntelui, la Straja se poate schia chiar si in conditii meteo dificile. 
Pe timpul verii, Statiunea Straja este perfecta pentru drumetii si odihna.




Daca doriti sa vizitati aceasta frumoasa zona montana e musai sa alegeti ca loc de cazare Vila Alpin Straja. Aceasta este situata in statiunea Straja la 50 m de telescaun are o pozitie excelenta, fiind amplasata intre cele doua partii cu nocturna, oferindu-va o priveliste deosebita spre muntii Retezat. Este un  loc minunat unde te poti duce cu familia,prietenii sau colegii de servici (un loc perfect pntru activitati de team building). Este locul in care vii sa te relaxezi , sa te bucuri de un peisaj montan spectaculos.
Pentru activitati antrenante trebuie sa incercati parc aventura Straja. 
 Situat la cĆ¢teva minute de mers pe jos de la Vila Alpin, parcul de aventură oferă experiențe de neuitat tuturor, indiferent de vĆ¢rstă. Tarife de intrare: copii – 10 lei, adulți – 15 lei, grupuri – 5 lei/persoană, indiferent de vĆ¢rstă. 
Acesta  are disponibile 12 ateliere si două panouri de căţărare, pentru adulÅ£i şi pentru copii. Puteti incerca in parc aventura cele 3 tiroliene, podul indian, podul mincinos, bĆ¢rna mobilă, obstacolul cu bĆ¢rne, traseul cu butuci, traseul armonică, traseul cu leagăne dispuse liniar, traseul de echilibru pe grinda mobilă şi mĆ¢nă curentă cu bucle din coardă, bĆ¢rnă mobilă cu combinaÅ£ii de ateliere pe terminale, traseu Ć®n zet pe bĆ¢rne fixe, pod mincinos cu combinaÅ£ie de ateliere de echilibru intermediare.
 Situat la cĆ¢teva minute de mers pe jos de la Vila Alpin, parcul de aventură oferă experiențe de neuitat tuturor, indiferent de vĆ¢rstă. Tarife de intrare: copii – 10 lei, adulți – 15 lei, grupuri – 5 lei/persoană, indiferent de vĆ¢rstă.













Fie ca doriti sa va relaxati in liniste  sau ca vreti sa va regasiti cu prietenii, ori pur si simplu sa va desprindeti de nebunia orasului vacanta la Straja este alegerea ideala.
*superblog 2014