Antiperspirant spray DOVE 1/4 crema hidratanta

 Deodorantul spray imi aduce aminte de anii de liceu, tin minte ca era o freenezie in pauzele dintre ore cand scoteam fiecare spray-ul sa ne reimprospatam (si aveam tot timpul nevoie de mai mult). Îl foloseam mai mult pe post de deodorant decât antiperspirant și țin minte ca toate hainele mele aveau pete pe ici pe colo din pricina lui. 
Anii au trecut și am început să folosesc antiperspirantul spray strict cu scopul pe care acesta îl are si dacă vreau si parfum...folosesc o apă de parfum. 
Dar și antiperspirantele s-au schimbat odată cu trecerea timpului, acum conțin ingrediente ce protejează pielea, se aplică uscat și nu lăsa pete pe haine. Iarna asta le-am folosit pe cele de la Dove, pentru ca au o varietate mare de arome, rezista, nu usucă pielea, nu irita și nu pătează hainele. L-am folosit și în zilele în care mergeam la sala și în afară de o ușoară umiditate excesivă (normală în caz de efort intens) nu am sesizat alt lucru neplăcut.
Am folosit:
Dove original ( conține 1/4 cremă hidratanta), Dove natural touch ( cu minerale de la marea moartă și 1/4 cremă hidratanta)
Dove go fresh grapefruit și lemongrass ( cu vitamina E si 1/4 cremă hidratanta).


Voi folosiți antiperspirant spray?