Cumparaturi Yves Rocher de Ianuarie

Zilele trecute am primit produsele din cea mai recenta comanda Yves Rocher si astazi am sa vi le prezint pe scurt. Am sa va dau si detaliile despre fiecare produs in parte, fara sa pot comenta insa despre eficienta lor ( asta voi afla dupa ce le folosesc o perioada).
Incepem cu un duo, sampon si balsam pentru par vopsit.  Samponul are culoarea alb (usor sidefat) consistenta usor lichida si parfum floral, destul de delicat. Este un sampon ce contine extract de paducel, nu contine silicon si 300ml de produs costa doar 15.5 lei.
  Balsamul are consistenta mai cremoasa (specifica) miros floral si contine, pe langa extractul de paducel, ulei de migdala dulce. 150 ml de balsam costa 11.5 lei.

Si nu e singurul sampon cumparat...Am mai luat un sampon revitalizant care are urmatoarea descriere:
'Acest șampon Ć®mbogățit cu 2 extracte active puternice, Vița de Vie Roșie ce stimulează micro-circulația et uleiul de Camelie hrănitor, repară fibra capilară.
Formula sa fără silicon protejează părul fără a-l Ć®ncărca. Părul este revitalizat și devine mai bogat și mai strălucitor.'
Nu contine silicon, coloranti sau parabeni si 200ml de produs costa 15.5 lei.

Si doua geluri de dus, pentru ca sunt total indragostita de absolut toate variantele Les Jardins Du Monde si le cumpar pe rand :D. De data asta am ales gel de dus crema cu Floare de Bumbac (un parfum delicat, subtil) si gel de dus crema nuca de Macadamia din Guatemala (parfum mai exotic, dar nu foarte puternic). Fiecare gel de dus a costat 7.9 lei gramaj 200ml.


La final am primit si un cadou, o oja rosie si o pila dar, acestea au fost insusite de o apropiata de-a mea :D si din pacate nu le pot prezenta acum.

Cele mai mari asteptari le am de la sampoane, pana acum am avut o relatie bunicica cu sampoanele Yves Rocher ( Samponul Nutri-Reparator m-a cucerit intr-o perioada) dar nu stiu daca o sa mi se potriveasca si cele cumparate acum.
 Voi ce ati mai incercat nou de la Yves Rocher in ultima perioada?