Flormar goodies make-up stuff

Goodies și iar goodies. De sărbători am primit un cadou cu produse de make-up de la echipa Flormar și, pentru ca sunt foarte interesante, astăzi am să vi le prezint pe scurt.

Începem cu Flormar make-up fix spray. Am vreo 4 bucăți din el, pentru ca mereu se ascunde de mine și nu îl găsesc atunci când am nevoie. Ce face el? Ajuta ca fondul de ten și pudra sa nu se adune în pliuri. Fixează bine machiajul și este foarte ușor de folosit.


Creion jumbo cremos cu efecte metalice, rezistent la apă. Consistență este similară cu cea a creioanelor jumbo NYX și, după ce l-am folisit ca bază pentru un machiaj smokey eyes, mi.am dat seama ca e un creion destul de bun.


Flormar Rotating Volume Mascara. Ei bine, este clar produsul meu favorit. E super cool, apeși un buton și bagheta se roteste. Ajuta ca aplicarea să fie precisă și asta se vede foarte bine în rezultatul final. Pentru el am să fac o postare separată, pentru ca merită!


Flormar Invizibile loose powder. O pudră HD ( textura este super fină) care fixează machiajul si (aici vine partea interesantă) care se adaptează perfect oricărei nuanțe de ten. Îmi place maxim și puf-ul aplicație : it's so flufffyyyy!

Și ultimul produs, Flormar mascaraliner. Un produs duo, și mascara și eyeliner ce conține particule de glitter auriu. Are consistență apoasă dar este deosebit de rezistent și eu l-am folosit în straturi în combinație cu un tuș negru. Mascara îmi pare a fi potrivită pentru un machiaj glam sau fantasy.

Voi ce produse Flormar ati mai încercat în ultima perioadă?
 Kisses de la @Taitzel