Flormar goodies make-up stuff

Goodies și iar goodies. De sărbători am primit un cadou cu produse de make-up de la echipa Flormar și, pentru ca sunt foarte interesante, astăzi am să vi le prezint pe scurt.

Ǝncepem cu Flormar make-up fix spray. Am vreo 4 bucăți din el, pentru ca mereu se ascunde de mine și nu Ć®l găsesc atunci cĆ¢nd am nevoie. Ce face el? Ajuta ca fondul de ten și pudra sa nu se adune Ć®n pliuri. Fixează bine machiajul și este foarte ușor de folosit.


Creion jumbo cremos cu efecte metalice, rezistent la apă. Consistență este similară cu cea a creioanelor jumbo NYX și, după ce l-am folisit ca bază pentru un machiaj smokey eyes, mi.am dat seama ca e un creion destul de bun.


Flormar Rotating Volume Mascara. Ei bine, este clar produsul meu favorit. E super cool, apeși un buton și bagheta se roteste. Ajuta ca aplicarea să fie precisă și asta se vede foarte bine Ć®n rezultatul final. Pentru el am să fac o postare separată, pentru ca merită!


Flormar Invizibile loose powder. O pudră HD ( textura este super fină) care fixează machiajul si (aici vine partea interesantă) care se adaptează perfect oricărei nuanțe de ten. Ǝmi place maxim și puf-ul aplicație : it's so flufffyyyy!

Și ultimul produs, Flormar mascaraliner. Un produs duo, și mascara și eyeliner ce conține particule de glitter auriu. Are consistență apoasă dar este deosebit de rezistent și eu l-am folosit Ć®n straturi Ć®n combinație cu un tuș negru. Mascara Ć®mi pare a fi potrivită pentru un machiaj glam sau fantasy.

Voi ce produse Flormar ati mai Ʈncercat Ʈn ultima perioadă?
 Kisses de la @Taitzel