Lotiune regeneranta cu petroleum Gerovital Plant Tratament

Astăzi am să va vorbesc despre un produs care ajuta atât scalpul cât și părul să arate și să se simtă mai bine. 
Este vorbă de loțiunea regenerata cu petroleum de la Gerovital.
Prima oară am folosit-o acum 1000 de ani când am avut ceva probleme cu uscăciunea scalpului și ceva mai multe fire de păr pierdute ( să zicem de trei ori mai multe decât în mod obișnuit), și tare bine mi-a facut. 
Ce face loțiunea asta? Stimulează circulatia sanguina la nivelul pielii capului si intareste firul de par. Bonus, ajuta dintr-o oarecare măsură și la regenerarea acestuia, după ce este urmat un tratament de câteva luni. 
Eu o folosesc de două ori pe săptămână și e vizibil cât de mult este îmbunătățită textura părului, acesta este mai moale și mai ușor de aranjat. O să vedeți și voi, în cazul în care o să îl folosiți, ca rezultatele pozitive nu întârzie să apăra. 
Toate efectele benefice sunt datorate ingrediențelor active: petroleum, vitamina A și E și uleiului de ricin, conținute de această loțiune pentru păr.

Mod de aplicare: se recomanda aplicarea cu ajutorul unui tampon de vată(eu folosesc duscheta demachianta) pe pielea capului și apoi pe lungimea firului  de păr. Se masează bine și se lăsa să acționeze 3-4 ore (eu l-am lăsat o noapte întreaga, dacă ai scalpul sensibil e bine să te limitezi la cele 3 ore). Pentru eficiență este recomandabil să fie folosit de 2 ori pe săptămână timp de minim 3 luni.
Eu am avut rezultate bune după ce am folosit-o ceva timp și, după cum spun multe testimoniale, nu sunt singura care este super mulțumită de loțiunea asta. Pentru ca este un produs foarte ieftin (max 20 lei) e și păcat să nu o ai în vedere.
  Atât de aici, va pupa Taitzel!