Demachierea cu micele - Bioderma

Daca vrei sa ai un ten sanatos, nu uita de demachiere.
Si stiu, ultimul lucru pe care vrei sa il faci la sfarsitul zilei(cĆ¢nd esti extra obosita) este sa petreci 20 de minute incercand sa indepartezi machiajul. Ei bine, lucrurile nu sunt atat de dezarmante daca stii ce produs pentru demachiere sa alegi. 
Eu am ales varianta cea mai rapida dar care este in acelasi timp si cea mai eficienta. Este vorba despre apa micelara Bioderma.
De ce este un super demachiant? Pentru ca micelele (molecule de curațare ce plutesc Ć®n apa) au capacitatea de a atrage impuritățile de pe ten fara sa fie nevoie de frecare, si o face in doi timpi si trei miscari. Asadar Ć®ndeparteaza cu blandete machiajul si lasa tenul curat, suplu și hidratat. Nu lasa reziduu lipicios, asa ca nu necesita nici clatire, si nu irita Ć®n niciun fel (nici pielea, nici ochii).

O puteti gasi in cinci variante:
 

 Sensibio H2O - solutia blanda de curatare,  proiectata special pentru pielea sensibila. Nu contine parfum, alcool sau parabeni si este hipoalergenica.

Sensibio H2O Ar - Este o apa micelara pentru tenul cuperozic. Aceasta, pe langa curatare si hidratare, inhiba roseata prin reglarea factorului responsabil pentru vasodilatatie.
 
Bioderma Sebium H2O - este o apa micelara conceputa pentru tenul gras. Aceasta este usor parfumata, mirosul ei proaspat imi aduce aminte de sucul de castravete. De asemenea nu contine parabeni, alcool, sapun si este hipoalergenic. In plus fata de restul solutiilor micelare contine extract de Ginko Biloba, un ingredient cu efect anti-inflamator.

Hydrabio H2O - Elimina machiajul, stimuleaza hidratarea si respecta fragilitatea pielii sensibile.  Aceasta apa micelara are un brevet exclusiv biologic (Aquagenium) ce activeaza capacitatea naturala de hidratare a pielii. In plus contine si un adaos de glicerina, iar asta o face perfecta pentru tenul uscat.

ABCDerm H2O -solutie micelara pentru uz pediatric.  Ei bine poate fi folosita si de catre adulti dar nu este la fel de eficienta ca cele de mai sus. Formula chimica este mai simpla si contine allantoin pentru prodejarea pielii de iritatii. 
  Cum o folosesc? 

Aplic solutia pe o discheta demachianta si imi sterg fata cu miscari circulare. In zona ochilor aplic doua dischete bine umezite si le las un minut, asa se dezintegreza mai repede machiajul. Daca mascara sau tusul folosit este rezistent, folosesc inainte un produs bifazic, apoi apa micelara ca sa indepartez uleiul si resturile de machiaj.

De ce aleg apa micelara?

Indeparteaza machiajul eficient: Apa micelara actioneaza un magnet, atrage particulele de sebum si dizolva murdaria usor fara sa lase tenul gras sau lipicios. 
Este potrivita pentru orice tip de ten: De la tenul foarte sensibil pana la cel gras. Daca stau sa ma gandesc, foarte putine produse cosmetice se pot lauda cu asta...
Ajuta pielea sa fie curata:  Curata porii in profunzime si astfel sunt minimizate situatiile in care acestia se blocheaza si se transforma in acnee. In plus nu necesita clatire si nici frecare asa ca pielea nu se irita in niciun fel. 
Este perfecta pentru calatorie: Pentru ca actioneaza ca toner, agent de curatare si demachiant este perfecta pentru calatorii, o 'arunci' in bagaj si gata :D (plus ca exista si varianta de 100 ml, numai buna pentru asta).
 

 Pentru ca este unealta perfecta pentru fetele lenese...asa ca mine :D, eu optez zilnic pentru apa micelara. In 2 minute fata e curatata si gata de somn!

 Voi folositi apa micelara? Cu ce v-a impresionat?