Until june make-up wishlist 2016

Da, deja mi-am facut planul! Si vreau ca pana la jumatatea anului sa imi imbogatesc dulapul de cosmetice cu cel putin trei sferturi dintre produsele astea.

Pentru ca sunt o fana inraita a nail art-ului, imi doresc un Uber-mat.  Ce face el? Este o foiae de silicon (cred) pe care pot testa combinatii intre oje, pot face dry marble, stikere cu ajutorul stampile (stamp decals)...si posibilitatile sunt nesfarsite. Se curata usor si este o chestiune super buna pentru pasionatele de nail art.
Uber-mat

 Lime Crime Velvetines. De black friday-ul din 2015 eram cat pe ce sa o comit dar fondurile insuficiente m-au trezit la realitate. Si priviti cate nuante fabuloase au...cum poti sa spui nu la frumusetile astea de rujuri mate? Pe lista stau Wiked, Salem si Cashmere.
 Lime Crime Velvetines


Pensule Real Tehniques - Cat mai multe! Am un singur set Real Techniques by Samantha Chapman, Mini Brush Trio (Sunt niste mititele dragalase, perfecte pentru a fi purtate in geanta.) si vreau sa imi imbogatesc colectia, pentru ca sunt pensule bune ce oscileaza spre foarte bune. 
Real Tehniques


Urban Decay Naked 3 - O paleta de farduri tare indragita si laudata in blogosfera. Contine culori naturale de fard si e perfecta pentru machiajul de zi cu zi.

Rujuri MAC :D, fara alta explicatie....


MAC lipstick

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion- pentru ca nu am gasit o alta baza pentru machiajul ochilor mai buna ca ea.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Si ultimul, dar nu cel din urma fondul de ten long wearing de la Bobbi Brown. Asta pentru ca au deschis magazin inca de anul trecut iar eu nu le-am facut nicio vizita pana acum :D !
 long wearing de la Bobbi Brown
Astept sa le bifez, rand pe rand...
Ati incercat ceva din lista mea pana acum?