Sampon uscat la puterea 3 - Batiste

Daca nu ati folosit pana acum sampon uscat...acum e timpul sa o faceti! 
Stiu ca e o lupta, mai ales pentru persoanele cu parul gras, sa faci ca parul tau sa arate fresh la mai mult de doua zile dupa ce a fost spalat. Din fericire pentru noi, putem apela la un truc simplu care ne ofera o solutie la aceasta problema (a parului gras, lipsit de vitalitate) in doar doua minute : samponul uscat.
 Batiste fruity and cheeky Cherry sampon uscat dry shampoo
Ce este un sampon uscat: Este o pudra care absoarbe grasimea de pe par si scalp si este folosit pentru a reimprospata podoaba capilara intre spalari. De retinut un aspect: sub nicio forma nu inlocuieste spalarea cu apa si sampon.

Cum se aplica: Majoritatea sampoanelor uscate lasa un filtru alb pe par atunci cand sunt aplicate (exceptie fac cele colorate) asa ca trebuie sa urmam cativa pasi importanti pentru ca sa nu ramanem cu urme inestetice de pudra alba in par. Se aplica la radacina de la o distanta de aprox 30 cm, se lasa sa actioneze pudra cateva secunde (sa absoarba sebumul) si apoi se distribuie cu mana in tot parul. Eu folosesc si uscatorul de par dupa, pentru volum.
Batiste Dark and deep brown sampon uscat dry shampoo
Eu am folosit sampon uscat in 3 variante: Batiste Dark and deep brown (pentru brunete), Batiste XXl volume (volum la puterea a zecea) si Batiste fruity and cheeky Cherry (miros demential de fructe) si toate au fost pe placul meu.
Concluzia:

  • Samponul uscat este cea mai eficienta solutie atunci cand esti pe graba, dar vrei ca parul tau sa arate genial
  • Oferi volum vizibil  intr-un timp foarte scurt
  • Reduci frecventa samponarilor (asta doar in cazul in care o faceai zilnic)
  • Reimprospateaza si parfumeaza placut parul


  • Batiste XXl volume sampon uscat dry shampoo

    Voi ati folosit pana acum sampon uscat? Care e favoritul vostru?